• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

De Bruyne overvejer City-exit

Foto: Getty Images

Kevin De Bruyne overvejer, om han skal forlade Manchester City, nu hvor klubben er blevet udelukket fra europæisk fodbold de næste to sæsoner.

Af marboe

Manchester City har forbrudt sig mod Financial Fair Play-reglerne, og som konsekvens heraf er klubben med udelukket fra al europæisk fodbold de kommende to sæsoner.

Klubben har ganske vist appelleret dommen, og på grund af corona-krisen, der har sat en stopper for retssagen, er der alligevel mulighed for, at klubben får lov til at spille Champions League i næste sæson. Men det har tilsyneladende ikke ændret på, at Kevin De Bruyne går og overvejer sin fremtid på Etihad.

Det skriver Sport/Foot.

Mediet skriver, at belgieren formentlig vil tage en beslutning omkring sin fremtid, når sagen har nået sin endelige afgørelse.

Kevin De Bruyne har bidraget med ni scoringer og 20 oplæg i 35 optrædener i denne sæson.

Real Madrid viser angiveligt interesse for den 28-årige midtbanespiller, hvis kontrakt med Manchester City udløber i sommeren 2023.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...