• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Oliver Okstrøm

De spanske klubber kræver særlig tilladelse til at træne igen

Foto: Getty Images

De kan snart ikke vente med at komme til at træne sammen igen i det spanske, lader det til.

Af okstroem

I Spanien har coronavirussen hidtil kostet over 2000 mennesker livet, og derfor lader det ikke til, at landets regering har de store tanker om at sætte gang i sporten igen. I forvejen er al træning blevet suspenderet, men klubberne vil nu meget gerne i gang igen. Der skulle være ønske om, at man kan få en særlig tilladelse til at kunne træne igen.

Det skriver den spanske sportsavis AS.

Her bliver det beskrevet, at man allerede nu har sørget for at træningsfaciliteterne indendørs og udendørs er blevet desinficeret, så man er klar til at benytte dem igen, så snart regeringen giver dem lov til det. Her kan det i første omgang først blive efter 11. april, hvor nedlukningen af landet udløber.

Som en del af forholdsreglerne har man flere steder også lavet ekstra omklædningsrum, hvor man ikke kan være mere end tre mennesker sammen. 

Det bliver samtidig påpeget, at Barcelona har planlagt at vende tilbage til træningsbanerne igen 27. april, som også gælder mange af de øvrige hold fra den bedste spanske række. Men det vil i sidste ende komme an på, hvordan landets regering vælger at se på sagen.

I toppen af La Liga er der kun to point mellem Barcelona og Real Madrid i toppen, ligesom der er tæt kamp om at undgå nedrykning.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...