• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Debuterende Super Cup-dommer: Det har ændret mit liv

Nu er jeg kendt over hele verdenen, siger aftenens Super Cup-dommer om den megen fokus, hendes næste dommerarbejde har ført med sig.

Af tipsbladet.dk

Når UEFA’s Super Cup mellem Champions League-vinderne Liverpool og Europa League-vinderne Chelsea fløjtes i gang onsdag aften, bliver det første gang, at slagets gang i en europæisk UEFA-topkamp for mænd bliver styret af en kvinde. Stéphanie Frappart står i spidsen for aftenens dommerkvartet en måned efter hun dømte kvindernes VM-finale.

- Det har ændret mit liv. Nu er jeg kendt over hele verden. Men jeg har også dømt i mændenes Ligue 1, så jeg kender følelsen og ved, hvordan jeg skal håndtere den og forberede mig til det. Det her er ikke min første opgave, siger Frappart ifølge BBC.

Hun får opbakning af den mandlige tyrkiske Cuney Cakir, der dømte Champions League-finalen i 2015, og som til aftenens Super Cup er VAR-dommer.

- Når vi går på banen bliver vi alle kaldt dommere. Når vi går på banen er der ikke noget køn. Min ærlige mening er, at de alle er tapre, de har modet og de vil ikke tøve med at foretage beslutninger, selvom det er upopulære beslutninger, siger Cakir.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...