• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Del Bosque trods U21-triumf: Asensio og Rodri skulle have været med

Den tidligere spanske landstræner mener, at både Marco Asensio og Rodri burde have været med ved U21 EM.

Af tipsbladet.dk

Spanien vandt EM for U21-landshold for femte gang, da de i finalen slog Tyskland med 2-1. Profilerne på holdet var spillere som Dani Ceballos, Fabian Ruiz og Mikel Oyarzabal, men Vicente del Bosque ville gerne have set Marco Asensio og Rodri.

- Det så grimt ud for mig, jeg tænker, at Asensio og Rodri skulle have været med deres holdkammerater, siger han til Radio MARCA.

Del Bosque erkender, at han ikke er klar over, om det var de to spilleres klubber, Real Madrid og Manchester City, der sagde nej til deltagelse, men den tidligere verdensmestertræner stiller spørgsmålstegn ved, hvad folk ville sige, hvis det var to catalonske spillere.

- Forestil jer, at det var catalonske spillere, der ikke kom med. Hvordan ville det så ikke lyde?

Både Marco Asensio og Rodri, som er netop er skiftet fra Atletico Madrid til Manchester City, er fast inventar på A-landsholdet. Ligesom Danmark valgte den spanske landstræner, Luis de la Fuente, at han primært ville bruge de spillere, som havde været en del af holdet.

Forholdet mellem Catalonien og det spanske styre er anstrengt, og det gælder os i fodboldverdenen, hvor en spiller som Gerard Pique ofte har udtrykt sine meninger.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...