• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Delaney og Dortmund holder liv i spændingen om det tyske mesterskab

Foto: Getty Images

Dortmund fik sig en 1-0-sejr på hjemmebane over Hertha Berlin, som betyder, at de holder snor i Bayern München.

Af tipsbladet.dk

Tidligere på lørdagen vandt Bayern München med 4-2 over Bayer Leverkusen i Bundesligaen, og dermed tog de regerende tyske mestre et nyt, stort skridt mod endnu et mesterskab, da Leipzig selv spillede 1-1 med Paderborn og kom ni point efter sydtyskerne med fire runder igen.

Efter kampen var det derfor op til Dortmund at snuppe tre point i deres kamp mod hovedstadsklubben Hertha Berlin. På den måde ville de holde lidt liv i spændingen i den bedste tyske række, selvom den efterhånden kun virker teoretisk. 

Læs også:Robert Skov leverede flot assist og stor afbrænder mod Zankas hold

Det lykkedes for Dortmund, som havde Thomas Delaney med fra start, da de kunne gå fra banen med en sejr på 1-0, som sagtens kunne have været større.

Scoringen kom efter en lille time, da lejesvenden fra Juventus, Emre Can, lagde bolden i mål efter et fint forarbejde fra Julian Brandt, som lagde kuglen til rette for ham med et afdæmpet hovedstød.

Læs også:Topscorer forlader klub før sæsonafslutning: Forventer ingen sympati

Det er en scoring, som kan ses øverst i artiklen.

Med sejren er Dortmund dermed syv point efter Bayern i topstriden, hvilket de også var det inden denne runde. Med fire kampe tilbage skal Dortmund først møde Mathias 'Zanka' Jørgensens Fortuna Düsseldorf, mens Bayern skal møde Gladbach. Her kan det med de rigtige resultater for Bayern blive til et nyt mesterskab.

Hvis det bliver til nyt Bayern-mesterskab, så vil det være deres ottende i træk og nummer 30 i alt.

Læs også:Dortmund opgiver: Bayern München kan ikke hentes

Læs også:Frankfurt lagde afstand til Werder i bunden

Læs også:Hamalainen og Dresden fortsatte nedrykningsformen i Hannover

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...