• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Delaney ser frem til Bayern-opgør: Interessant tid efter coronapausen

Foto: Getty Images

Thomas Delaney og resten af Dortmund-holdet kan nu rette blikket mod tirsdagens topkamp mod Bayern med en sejr i bagagen over Wolfsburg.

Af tipsbladet.dk

Borussia Dortmund vandt lørdag eftermiddag med 2-0 over Wolfsburg på udebane i en kamp, hvor danske Thomas Delaney spillede 82 minutter for det sejrende mandskab. Dermed presser de Bayern hårdt i toppen af Bundesligaen, og på tirsdag skal de møde dem.

For Delaney bliver det spændende at se, hvordan dén kamp kommer til at gå. Det fortæller han i et interview via Xee.

Læs også:Robert Skov scorede i Hoffenheim-remis

- Jeg har ikke tænkt så meget på den, men det er en interessant tid efter den lange pause, som vi har haft. Det bliver interessant at se, hvordan vi klarer den - og hvordan alle hold gør det, faktisk, siger han og fortsætter:

- Men kampen mod Bayern er selvfølgelig et sted, hvor man kan snuppe point, mens man sørger for, at de andre ikke gør. Derfor er det naturligvis et vigtigt skridt i forhold til, hvor titlen lander i sidste ende, lyder det fra Thomas Delaney.

Læs også:Dortmund-boss om skadet stopper: Han kommer ikke til at spille mere

Den danske landsholdsspiller mente desuden, at kampen mod Wolfsburg var en hård kamp, hvor de kæmpe igennem for at få sejren. 

- Man er altid nødt til at give 100 procent i Bundesligaen, fordi den er så stærk. Det kunne seerne også se i dag, at Wolfsburg er et godt hold, som er svære at spille mod, fastslår Thomas Delaney.

Kampen på tirsdag mellem Dortmund og Bayern bliver spillet på førstnævntes hjemmebane. Det er klokken 18.30, og den bliver sendt direkte på TV3 Sport.

Læs også:Yussuf Poulsen efter uafgjort: Vi leverede en god præstation

Læs også:Bundesligaen er tilbage: Dortmund kørte Schalke 04 midt over

Læs også:Status på syv danskere i Bundesligaen: Det ligner et virkelig godt match

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...