• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Dembélé-agent afviser: Han fløj ikke til Senegal

Foto: Getty Images

Ousmane Dembélé fløj ikke til Senegal efter nederlaget til Athletic Club, som rygterne ellers er gået på. Det slår franskmandens agent fast.

Af marboe

Ousmane Dembélé spillede hele kampen, da FC Barcelona fredag tabte sæsonens første kamp med 0-1 til Athletic Club takket være et fremragende mål af Aritz Aduriz i det 89. minut.

Flere spanske medier, herunder AS og Sport, skrev tirsdag, at franskmanden efter opgøret fløj til Senegal og sov på en sofa i lufthavnen i Bilbao for at sikre sig, at han ikke missede flyet.

Dembélé blev siden diagnosticeret med en forstrækning i den venstre hase, som holder ham ude i fem uger, og Barcelona har efter sigende været rasende over de hændelser, som ledte op til skaden. Klubben er utilfreds med, at Dembélé ikke informerede lægestaben om problemet efter nederlaget i Bilbao, ligesom man mener, at natten på sofaen var medvirkende til at forværre problemet.

Men den tidligere Dortmund-spillers agent, Moussa Sissoko, afviser nu, at Dembélé fløj til Senegal.

- Det er ikke sandt. Han fløj ikke til Senegal. Han var i Rennes i sin mors hus. Det kan jeg forsikre jer 100 procent om, forklarer Sissoko over for Mundo Deportivo.

Dembélé var mandag tilbage til træningen i Barcelona.

Om årsagen til hvorfor klubbens lægestab ikke blev informeret ordentligt om skaden, fortæller Sissoko, at Dembélé blot troede, at han havde fået krampe.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...