• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Den spanske liga vender tilbage igen 8. juni

Foto: Getty Images

Camp Nou, Bernabeu og alle de andre berømte stadions bliver nu taget i brug igen.

Af tipsbladet.dk

Bundesligaen ruller igen, og Superligaen begynder igen, hvor den slap om en uges tid. Nu kan spanierne også glæde sig over, at man har fundet frem til et genstartstidspunkt. 

Det bliver fra 8. juni, at spillere som Lionel Messi og Sergio Ramos igen kan komme i gang med at spille kampe igen. Det har ligapræsident Javier Tebas nu slået fast efter, at man har fået grønt lys fra de spanske myndigheder.

Spansk fodbold blev sat på pause 23. marts, hvor Barcelona er to point foran Real Madrid i kampen om mesterskabet, som nu kan blive genoptaget med 11 kampe tilbage af sæsonen. 

Læs også:Avis: Stjerne tæt på forlængelse i FC Barcelona

Det er desuden ikke kun den bedste spanske række, som kan komme i gang. Det gælder også for Segunda Division, som begynder igen på samme dato som La Liga.

Spanien har i løbet af coronakrisen været et af de lande, som har været hårdest ramt, da omkring 28.000 mennesker er døde af sygdommen. Dog har de på det sidste fået meget bedre styr på coronavirussen.

Læs også:Zidane om La Liga-afslutning: At vinde er i vores DNA


Læs også:Eden Hazard: Det har været meget skuffende

Læs også:La Liga-klubber afviser rygter om matchfixing

Læs også:La Liga-boss vil genstarte om en måned: Henviser til dansk undersøgelse

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...