• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Der er klar interesse: Hovedstadsklub har budt på Eriksen

Foto: Getty Images

Den italienske hovedstadsklub Roma har fået øjnene op for Christian Eriksen, forlyder det.

Af tipsbladet.dk

Den danske landsholdsspiller Christian Eriksen har i et års tid været i Inter, men det er stadig ikke lykkes for ham at bide sig fast på holdet. Derfor arbejder Milano-klubben nu på at få ham videre.

Det er dog ikke for enhver pris, lader det til. Ifølge den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport har Roma været fremme med et forslag, hvor man skulle lave en byttehandel med Edin Dzeko.

Læs også:Sådan kom Conte op i det røde felt i Inter-remis

Inters svar har i den forbindelse været et 'Nej tak'. Derfor må den danske offensivspiller altså vente videre på, at fremtiden for ham bliver afgjort.

Hos danskerens klub er man desuden opsat på at slippe af med Eriksens høje løn, ligesom man også har slået fast, at man ikke vil lede efter en erstatning for ham, da økonomien er hårdt ramt i klubben som følge af coronakrisen.

Det vil samtidig ikke være en løsning at få Dzekos store løn ind i stedet, mener man.

Læs også:Inter-chef skabte drama mod Stryger og Udinese

Den omtalte sportsavis stiller desuden spørgsmålet om, hvorvidt det ikke ville være en god idé for Inter at få byttet Eriksen væk, hvis det ikke kan lade sig gøre at få ham sendt afsted på enten en lejeaftale eller et salg.

Den sidste uge af transfervinduet nærmer sig, og rygterne om mulige klubber er efterhånden lang for Eriksen, som blandt andet har været sat i forbindelse med klubber som Valencia, Paris Saint Germain og Tottenham samt flere andre Premier League-klubber.

Christian Eriksens kontrakt med Inter udløber i sommeren 2024.

Læs også:Dolberg med hovedrolle i tiltrængt sejr

Læs også:Rafael Benitez forlader kinesisk klub

Læs også:Leicester-boss kommenterer på Christian Eriksen-rygter

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...