• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Deschamps afslører næste Real Madrid-indkøb ved pressemøde

Foto: Getty Images

Ferland Mendy er lige på nippet til at skifte til Real Madrid, fortæller den franske landstræner Didier Deschamps.

Af tipsbladet.dk

Real Madrid er ved at lave en stor udskiftning i truppen, hvor man allerede har set spillere som Jovic og Hazard skifte til klubben. Længe har det også set ud til, at den franske venstreback Ferland Mendy fra Lyon nærmer sig.

Det er nu noget, som man godt kan opfatte som et skifte, der er mere eller mindre på plads. Det afslørede den franske landstræner Didier Deschamps ved et pressemøde.

- For to år siden spillede han i den næstbedste række, og nu er han på nippet til at skifte til Real Madrid. Han har taget nogle store skridt, og han kan spille i begge sider, lyder det fra Deschamps.

Dermed ser det nu ud til, at man bare skal vente på at den franske landsholdssamling er overstået, og så bliver han præsenteret i den spanske hovedstadsklub.

I forvejen har rygterne da også peget på, at det kun er lægetjekket, der mangler, inden Mendy bliver i den af truppen, hvor han altså kommer til at kæmpe om spilletid med den brasilianske back Marcelo, som har manglet konkurrence.

Frankrig spiller mod Andorra tirsdag, som også runder sæsonen af for Mendy.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...