• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

- Det er en trist situation

Foto: Getty Images

Manchester City-manager, Pep Guardiola, håber, at hans tidligere klub FC Barcelona kan komme tilbage på toppen efter det kommende præsidentvalg.

Af tipsbladet.dk

Pep Guardiola kalder Josep Maria Bartomeus tilbageholdelse en "trist" situation, efter den tidligere Barcelona-præsident blev anholdt mandag efter politiet har efterforsket den såkaldte "barcagate".

Bartomeu blev siden løsladt tirsdag, efter at have tilbragt mandagen i brummen, men den 58-årige tidligere Barca-boss benyttede sin ret til ikke at udtale sig.

- Det er en trist situation, men jeg håber det slutter godt. Han er uskyldig til det modsatte er bevist, sagde Manchester City-manageren på pressemødet efter tirsdagens Premier League-sejr over Wolves.

Guardiola fortalte yderligere, at han håber, hans tidligere klub kommer tilbage på sporet, uanset om det er Joan Laporta, Victor Font eller Toni Freixa, der bliver valgt som præsident ved valget 7. marts.

- Om en uge får vi en ny præsident. Det er en svær situation i Barcelona, men den nye mand skal have modet til at lede i de næste år. Jeg er sikker på, at de kommer tilbage stærkere. 

- Den nye præsident skal lede med selvtillid og samle fansene, og det vil gøre det til den klub, den er. Jeg ser frem til valget, og forhåbentlig bliver det en god præsident.

Guardiola anses som en af FC Barcelona bedste spillere og managere nogensinde, siden han kom til som ungdomsspiller i 1984.

Han spillede i klubben frem til 2001, hvor han vandt fem liga-titler.

Guardiola vendte siden tilbage til Barcelonas B-hold i 2007, inden han overtog førsteholdet et år senere.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...