• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

- Diego Simeone ejer ingen humor eller hjerte

Foto: Getty Images

Brasilianske Filipe Luis har arbejdet under den argentinske træner to gange og anser ham for at være ene mand bag Atletico Madrids succes.

Af tipsbladet.dk

Diego Simeone har haft stor succes i Atletico Madrid, fordi han ikke lader sine følelser styre hans beslutninger, mener en af hans tidligere spillere, Filipe Luis, der også fortæller, at den krævende træner ikke er i besiddelse af humor, når han jagter succes.

Den tilgang har gjort sydamerikaneren godt i sine 10 år i klubben, hvor han har ført klubben til et La Liga-trofæ og mindeværdige Champions League-finaler.

Denne sæson er Atletico igen på jagt efter gulvet, og det er ifølge den nuværende Flamengo-spiller udelukkende den 50-årige træners skyld, skriver Goal.com.

- Tro mig, når jeg siger, at det ikke er nemt at spille under Simeone. Han ejer ikke et hjerte. Han siger aldrig til sig selv; sikke en skam, stakkels lille spiller. Han tager udelukkende beslutninger, der kan sikre en sejr.

Læs også:Jens Jønsson drillede: Barca-problemer fortsætter

- Da han tog over i 2011 var holdet fire point fra nedrykningsstregen, og han gjorde dem til Europa League-vindere samme sæson. Han gjorde dem til det hold, de er i dag. Den succes har et navn: Diego Simeone.

- Omkring 120 spillere har været gennem klubben, siden han ankom. Nogle kommer som stjerner og spiller ikke, andre kommer til som ordinære spillere og bliver stjerner. Det er en stor præstation. Han spilder ikke tiden, nogensinde. Han laver aldrig en "lad os have det sjovt"-træning".

- Jeg var en back med manglende selvtillid i december, da han ankom, og den bedste venstreback i verden i januar. Han er den eneste træner, der har været i stand til at få det ud af mig.

Simeone, der også repræsenterede Atletico som spiller, blev ansat i december 2011. Siden da har han stået i spidsen i 510 kampe, hvoraf 307 af dem er vundet, og blot 83 af dem er tabt.

Læs også:Flået ud efter 25 min: Forklarer brutal beslutning

Han har sikret klubben et La Liga- og Copa del Rey-trofæ, mens klubben har vundet to Europa League-titler og et par UEFA Super Cups.

Derudover er han tre gange kåret som årets træner i Spanien, mens han i 2011/12 vandt prisen som årets trner i Europa.

Han nuværende kontrakt løber frem til sommeren 2022.

Læs også:Chok: Tophold skuffer fælt i sjældent nederlag

Læs også:Analyse: Tilskuere skræmmer myndighederne i DK

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...