• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Disse hold kan Brøndby møde i CL-kvalifikationen

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Brøndby indtræder i den sidste og afgørende kvalifikationsrunde, og man kan allerede nu få en idé om, hvem Brøndby kan møde.

Af tipsbladet.dk

Der er senere mandag lodtrækning til den sidste og afgørende runde i Champions League-kvalifikationen, og her indtræder de danske mestre fra Brøndby.

Selv om Niels Frederiksens tropper har sagt farvel til mere end en håndfuld profiler denne sommer, er man blot en enkelt samlet sejr fra at komme i Champions League-gruppespillet, og de mulige modstandere er efterhånden ikke mange.

Brøndby indtræder i runden som useedet, og det samme gør vinderen af de tre kampe Malmö FF - Rangers FC, Sheriff - Røde Stjerne samt Cluj - Young Boys. Det er altså ikke hold, Brøndby kan trække. 

I stedet kan de danske mestre trække et af fire hold.

Red Bull Salzburg
Vinderen af Dinamo Zagreb - Legia
Vinderen af Olympiakos - Ludogorets
Vinderen af Ferencvaros - Slavia Prag

Her må man formode, at Brøndby krydser fingre for, at man undgår det stærke østrigske hold Red Bull Salzburg, der har spillet i de sidste par gruppespil i Champions League. Vinderen af de tre kampe bør Brøndby omvendt have muligheder imod. Slavia Prag var eksempelvis holdet, FCM slog i sidste sæson for at komme i gruppespillet. Og for syv års iden slog AaB Dinamo Zagreb i Champions League-kvalifikationen.

Kampene i den sidste og afgørende Champions League-kvalifikationsrunde, som Brøndby altså indtræder i, spilles om tre ugers tid. Første kamp er tirsdag/onsdag 17./18. august, mens der er returkamp den 24./25. august.

Først skal lodtrækningen altså foretages, og så skal 3. runde af kvalifikationen afvikles. Den spilles 3./4. august og med returkampe 10./11. august.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.