• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Oliver Okstrøm

Dommeren er fundet til El Clasico

Foto: Getty Images

Det bliver en af de mest rutinerede dommere, der skal styre slagets gang i søndagens opgør mellem Real Madrid og Barcelona.

Af okstroem

For millioner af fodboldfans rundt om i verden vil opmærksomheden på søndag være rettet mod det spanske El Clasico-opgør mellem Real Madrid og FC Barcelona. Her er dommeren nu blevet udpeget, og det er ikke en hr. hvem-som-helst.

Valget er nemlig faldet på topdommeren Mateu Lahoz. Det melder en række spanske medier, som blandt andet tæller Madrid-baserede Marca og Barcelona-avisen Diario Sport.

Her er der tale om en dommer, som har fløjtet fire opgør mellem Barcelona og Real Madrid, hvor det er blevet til to sejre hver som følge. Den første kamp var tilbage i 2012, hvor han fik den spanske Super Cup, hvor Real Madrid vandt med 2-1.

Den seneste kamp, som Lahoz havde mellem de to mesterskabskandidater var i Copa del Rey i sidste sæson, hvor Barcelona gik fra banen som vindere.

Inde i VAR-rummet bliver det desuden González González, som skal sidde med zoom-knappen. 

Kampen mellem Real Madrid og Barcelona spilles søndag klokken 21 på Santiago Bernabeu. Opgøret sendes direkte på TV 2 Sport X.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...