• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Dortmund bekræfter: Beholder ikke Real Madrid-lejesvend

Foto: Getty Images

Acraf Hakimi spiller ikke i Dortmund til næste sæson.

Af tipsbladet.dk

Han har været en stor profil i Dortmund i løbet af de to seneste sæsoner, men i næste sæson spiller Acraf Hakimi ikke længere i den tyske storklub.

Den marokkanske back er således blot udlejet fra Real Madrid til Dortmund, og den aftale udløber efter denne sæson, hvor spanierne agter at sælge spilleren. Her er flere europæiske storklubber meldt interesserede, og Dortmund har ikke råd eller lyst til at blande sig i en budkrig.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Det bekræfter Michael Zorc, direktør i Dortmund.

- Vi håbede på at være i stand til at beholde Achraf Hakimi, men Real Madrid vil tjene så meget som muligt på ham, siger Michael Zorc ifølge Bulinews.

- Der har været ny udvikling i de sidste par dage. Det pågældende beløb vil være højere. På et tidspunkt indså vi, at vi hverken ville eller kunne gå med til.

I de seneste dage har især Inter været nævn som en mulig destination for Acraf Hakimi. Italienerne skulle have budt i omegnen af 300 millioner og være klar med en femårig aftale.

I denne sæson noterede den 21-årige back sig for ni mål og 10 oplæg på 45 kampe for Dortmund.

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Hakimi nærmer sig ny klub

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...