• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Dortmund-direktør sætter stjerne-agent på plads

Foto: Getty Images

Stjerneagenten Mino Raiola hævdede tidligere på ugen, at kun 10 klubber kan hente Erling Haaland, mens Dortmund-direktør kalder agentens udtalelser for noget vås.

Af tipsbladet.dk

Borussia Dortmund’s sportsdirektør, Michael Zorc, er uenig med Mino Raiola om Erling Haalands fremtid.

Stjerneagenten har talt Haaland op i løbet af denne uge, og kaldt ham en "fremtidens stjerne", som kun 10 klubber i verden har råd til at købe.

Michael Zorc er klar over, at Haaland ikke er i Dortmund forevigt, men han mener, Raiola er lidt for optimistisk i sine udmeldinger.

- Det er klart, at Erling Haaland ikke bare kan eller vi vælge sin egen klub, når han skal fra Dortmund. Jeg kan ikke en gang selv sige, hvem de 10 klubber skulle være. Der ikke uenighed mellem os. Det var bare en en typisk udtalelse, som han (Raiola, red.) skal lave en gang i mellem, siger Zorc ifølge Goal.com og uddyber:

Læs også:Haaland om Lewandowski: Det han gør er vanvittigt

- Vi er glade for at have Erling hos os, og at han har scoret i de seneste kampe og vist sin værdi for os. Jeg kan kun sige, at vi stadig regner med ham, og jeg tror ikke, han er utilfreds her i Dortmund.

Haaland er Dortmund-spiller i øjeblikket, men det er usikkert, om han bliver i klubben endnu en sæson under den kommende manager Marco Rose.

Rygter i Tyskland vil det, at Dortmund er mere åbne for at sælge Jadon Sancho end Haaland, men hvis der kommer et stort bud, så kan alt ske.

Læs også:Solskjær: Snakker stadig med Erling Haaland

Manchester City, Chelsea, Real Madrid, Barcelona og Manchester United er blandt de klubber, der sættes i forbindelse med den norske angriber.

Læs også:Stjerne-agent: Max ti klubber har råd til Haaland

Læs også:Agent: Ti klubber er interessante for Haaland

Læs også:Frederik Rønnow-konkurrent skadet

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...