• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mathias Høj Jensen

Dortmund-fænomen lever sit liv efter speciel filosofi

Foto: Getty Images

Erling Haaland har taget fodboldverdenen med storm, og ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport er succeshistorien om det norske stortalent bundet i en speciel livsstil.

Af hoej

Fem mål på under en times spilletid.

Sådan lyder faktaene, efter Erling Haaland er skiftet fra Red Bull Salzburg til den tyske storklub Dortmund.

Det 19-årige norske stortalent har for alvor slået sit navn fast på den internationale fodboldscene på det seneste, og opskriften på succesen skal findes i nordmandens livsstil.

Den italienske avis La Gazzetta dello Sport beretter om, at Haaland lever efter den amerikanske forfatter og iværksætter Dave Aspreys filosofi "Bio Hacking". 

Bio Hacking er en filosofi, hvor man kun spiser mad med få kulhydrater og den rigtige mængde protein på et bestemt tidspunkt i løbet af dagen. Derudover bygger filosofien også på, at man ikke må indtage sukker, alkohol, friturestegt mad og mættede fedtsyrer.

Søvn er også en vigtig del af filosofien, hvorfor La Gazzetta dello Sport skriver, at Haaland altid sover mindst syv timer om dagen, mens han også altid går i seng på det samme tidspunkt om aftenen.

Den norske angriber kan igen komme i aktion, når Dortmund lørdag hjemme tager imod Union Berlin i den 20. spillerunde af Bundesligaen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...