• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Dortmund kom tilbage på sporet mod Frankfurt

Foto: Getty Images

Efter et nederlag i sidste spillerunde kom Dortmund tilbage på sporet med en sikker sejr over Frankfurt fredag.

Af tipsbladet.dk

Dortmund kom tilbage på sejrssporet i Bundesligaen med en sejr over Eintracht Frankfurt fredag aften.

Den tyske storklub tabte i sidste spillerunde til Bayer Leverkusen, men fik taget revanche med en overbevisende 4-0-sejr over Frankfurt på hjemmebanen Signal Iduna Park.

Frederik Rønnow så hele kampen fra Frankfurts bænk, mens Thomas Delaney stadig er skadet og derfor ikke var med for Dortmund.

Læs også:10 år er gået: Her er årtiets hold i Superligaen

Lukasz Piszczek satte gang i scoringen efter 33 minutters spil. Efter lidt tilfældigt spil i og omkring Frankfurts felt lagde Achraf Hakimi bolden til rette for Piszczek, som med en hård afslutning sendte bolden i mål fra kanten af feltet.

Mere blev der ikke scoret før pausen, men Dortmund kom flyvende ud til anden halvleg. Jadon Sancho udbyggede føringen blot fire minutter efter pausen, efter han afsluttede et kontraangreb.

Og Sancho havde også en fod med i spillet få minutter senere. Sancho og holdkammeraterne fik kombineret sig igennem Frankfurt-forsvaret, før Hakimi sendte bolden ind i fødderne på Erling Braut Haaland, som nemt kunne sende bolden i mål med en afslutning fra tæt hold.

Læs også:Sky: Jadon Sancho forlader Dortmund til sommer

Raphael Guerreiro scorede kampens fjerde og sidste mål med en hård afslutning fra kanten af feltet. Dortmund sikrede sig dermed en flot 4-0-sejr.

Sejren sender Dortmund op på andenpladsen i Bundesligaen, hvor de er á point med RB Leipzig. RB Leipzig har dog spillet en kamp færre end Dortmund.

Læs også:Haaland sætter Norge i brand: Har aldrig haft flere TV-seere

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...