• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Dortmund-stjerne: Kommer aldrig til at spille for Bayern

Foto: Getty Images

Flere af de store profiler i Borussia Dortmund har tidligere skiftet til Bayern München, men sådan kommer Marco Reus ikke til at gøre det.

Af marboe

Robert Lewandowski, Mats Hummels, Mario Götze og andre af Marco Reus' tidligere og nu også nuværende holdkammerater har førhen skiftet Dortmund ud med Bayern München.

I sine holdkammeraters fodspor kommer Reus imidlertid ikke til at gå.

Tidligere har kantspilleren således haft et tilbud liggende fra Bayern München, der blev afvist. Det var dengang, han spillede for Gladbach.

- Der kom en henvendelse (fra Bayern, red.), som der gjorde fra andre klubber. Jeg har den største respekt for Bayern München, og hvad klubben har gjort i årtier, men jeg har altid ønsket at spille for Dortmund. Det har altid været klubben, som mit hjerte dragede mig mod, fortæller han til Sport Bild og tilføjer:

- Da jeg spillede i Gladbach dengang, var det sikkert: I Bundesligaen var Dortmund den eneste klub, jeg ville spille for - ellers ville jeg tage til udlandet.

Marco Reus skiftede til Dortmund i 2012 og er nu blevet lidt af et ikon på Signal Iduna Park. 129 scoringer har han lavet i 266 kampe for klubben.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...