• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Anders Friis Daugbjerg

Dortmund tæt på forlængelse med Guerreiro

Dortmunds cheftræner og sportsdirektør løftede på et pressemøde torsdag sløret for, at den ombejlede portugiser Raphael Guerreiro bliver i klubben.

Af daugbjerg

Selvom Raphael Guerreiro har været rygtet væk hele sommeren, skulle Dortmund nu være ekstremt tæt på at sikre sig forlængelse med portugiseren.

Dortmundt afholdte pressemøde torsdag eftermiddag, hvor cheftræner Lucien Favre og sportsdirektør Michael Zorc løftede sløret for, at kantspilleren bliver i klubben og får en ny kontrakt, der sikrer ham i klubben de næste fire år.

Dog fortæller Zorc, at underskriften ikke er helt i hus, men at aftalen er lavet, og underskriften nok skal falde hurtigt:

- Vi har talt sammen i de seneste uger, og der er en overordnet aftale mellem klubben og spilleren – om en kontraktforlængelse til 2023. Der mangler kun små detaljer, og det får vi på plads, siger Michael Zorc ifølge Dortmunds hjemmeside.

Raphael Guerreiro blev i løbet af sommeren rygtet til blandt andet PSG, men den handel blev altså ikke til noget, og nu ligner han en mand, der tørner ud for de gulklædte mange år endnu.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...