• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Droppet af Brian Priske: Flirter med ærkerivalen

Foto: Getty Images

En af Royal Antwerps store profiler vil tilsyneladende meget gerne til ærkerivalerne.

Af tipsbladet.dk

Brian Priske og Royal Antwerp spillede i weekenden deres sidste testkamp, inden den belgiske liga begynder, og her var der slet ikke fundet plads til den kontroversielle kantspilleren Didier Lamkel Ze i den danske træners trup.

Det har sat gang i transferrygter om, at Didier Lamkel Ze kan være på vej væk fra klubben. Især nævnes RSC Anderlecht, der er Royal Antwerps helt store rival, som en mulig destination for camerouneren.

Og spilleren puster nu også selv til rygterne.

På det sociale medie Instagram har han delt flere såkaldte stories om de florerende transferrygter, men han også hylder RSC Anderlechts fans i nogle opslag.

Det er da heller ikke første gang, at Didier Lamkel Ze flirter med det forbudte skifte til RSC Anderlecht. I januar dukkede kantprofilen således op til træning i Royal Antwerp iført ærkerivalernes lilla trøje. Han blev dog ført væk igen. 

Generelt har den 24-årige camerouner ofte været i medierne af de forkerte grunde, selvom han i sidste sæson var Royal Antwerps måske største profil med ti scoringer og fire assists. Tidligere på sommeren dukkede Lamkel Ze således ikke op til et lægetjek i Royal Antwerp, selvom han havde været på anlægget tidligere på dagen, og så dukkede han for sent op til den første træning under Brian Priskes ledelse.

Brian Priske kommenterede også for nylig på den kontroversielle profils fremtid i klubben. Læs om det her. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...