• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Dummede sig: Celtic-profil siger undskyld

Foto: Getty Images

Celtic-skurken Nir Bitton har sagt undskyld på sin private Instagram-profil efter udvisningen mod FC Midtjylland.

Af tipsbladet.dk

Den israelske Celtic-profil Nir Bitton indtog en skurkerolle for Celtic i tirsdagens Champions League-brag mod FC Midtjylland, da han blev udvist allerede i første halvleg. 

Her var Celtic foran 1-0, da Bitton valgte at prikke Anders Dreyer i panden, efter danskeren var faldet til jorden i Celtic-feltet. Det kostede Bitton sin anden advarsel, og kampen endte efterfølgende 1-1. 

Bitton har nu karantæne i returkampen i næste uge, og han har også selv været ude og undskylde over for Celtic-fansene på sin private Instagram-profil.

- Jeg tabte hovedet i et sekund og blev straffet for det. Endnu en gang vil jeg sige undskyld, er den kortfattede besked fra den ellers rutinerede 29-årige landsholdsspiller.

Celtic-manageren Ange Postecoglou udtalte efter kampen til The Scottish Sun, at Bitton var særdeles skuffet over sig selv over aktionen. 

- Jeg er frustreret over resultatet ikke præstationen, men Nir (Bitton, red.) havde allerede fået en advarsel, og når du har fået en, er du nødt til at være forsigtig i dine aktioner. 

- Mest skuffende er det dog for ham, for han var virkelig opsat på at spille godt, forklarer Postecoglou, som skal finde ud af, hvordan han erstatter Bitton til returkampen. 

I videoklippet kan du se situationen, hvor Bitton prikker Dreyer i panden og modtager sin anden advarsel. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...