• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Dumpet lægetjek: Stor Premier League-transfer risikerer at gå i vasken

Foto: Getty Images

West Hams køb af Said Benrahma er nu tvivlsomt, efter algerieren fejlede sit lægetjek.

Af tipsbladet.dk

Meget har været sagt og skrevet om Said Benrahmas forestående skifte til West Ham.

Brentford og West Ham var ellers blevet enige om en pris omkring 250 millioner kroner for kantspilleren, der tog The Championship med storm i sidste sæson. 

Det interne transfervindue i England lukker i dag fredag, hvorfor handlen skal gennemføres i dag, hvis Benrahma skal optræde for The Hammers i denne sæson. 

Men nu er der kommet alvorlige problemer i forbindelse med skiftet. 

I Daily Mails transfer live fremgår det, at Said Benrahma har fejlet lægetjekket forud for skiftet, hvorfor det nu er i jeopardy. 

Skiftet kan stadigvæk gå igennem alligevel, skulle West Ham beslutte sig for det, men det er i hvert fald sikkert, at situationen ikke er optimal for The Hammers og David Moyes. 

---------------------------
Se OB - AC Horsens og FC København - Lyngby BK på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...