• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Dumpet lægetjek udskyder Juve-keepers skifte til Benfica

Dumpet lægetjek udskyder Juve-keepers skifte til Benfica
Foto: Getty Images

Mattia Perin har dumpet lægetjekket i Benfica, hvorfor Juventus-keeperen ikke kommer til Portugal denne sommer. Det bekræfter Benfica på klubbens hjemmeside.

Af marboe

Juventus-keeperen Mattia Perin var klar til en ny udfordring i Portugal, men torsdag aften er hans skifte til Benfica faldet til jorden.

Portugiserne skriver på klubbens hjemmeside, at Perin har dumpet lægetjekket og står over for en længere skadeperiode.

- Benfica oplyser, at klubben efter dagens lægetjek kan konkludere, at Mattia Perins skadesperiode er længere end forventet. Den er på omkring fire måneder, lyder vurderingen fra klubben.

I samme ombæring forklarer Benfica dog, at handlen ikke er helt død. Skiftet må derimod lade vente på sig til januar, hvor transfervinduet åbner igen.

- Der er blevet lavet en aftale mellem klubberne og med spillerens repræsentanter om, at Mattia Perin genoptræner i Juventus, og derefter bliver skiftet officielt. Det er alle parter enige om, konkluderes det.

26-årige Perin spillede ni Serie A-kampe for Juventus i den forgangne sæson.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...