• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Dynamo-Duelunds håb om Champions League lever videre

Foto: Getty Images

Mikkel Duelund og Dynamo Kiev er nu sikre på europæisk gruppespil i denne sæson, da et nederlag i playoff-runden vil sende dem i Europa League.

Af tipsbladet.dk

Onsdag går FC Midtjylland på banen i Champions League-kvalifikationen mod Young Boys fra Schweiz. Men der blev også spillet kampe tirsdag, hvor der tilmed var plads til en overraskelse.

Det skete, da PAOK slog den portugisiske storklub Benfica ud, og dermed ødelagde deres muligheder for at komme med i Champions League. 

Det skete med en 2-1-sejr i Grækenland, hvor Dimitris Giannoulis og den tidligere Benfica-spiller Andrija Zivkovic, som netop i dette vindue er skiftet, scorede. Først til sidst fik portugiserne reduceret ved Rafa Silva, men her var det for sent.

Læs også:Brian Priske før Young Boys: Vil gentage takterne fra Ludogorets-kampen

Der er desuden stadig mulighed for, at den gamle FC Midtjylland-spiller Mikkel Duelund kan komme med i Champions League i denne sæson, da Dynamo Kiev vandt med 2-0 over hollandske AZ Alkmaar efter mål af Gerson Rodrigues og Mykola Shaparenko. Dog var det uden, at den danske offensivspiller var udtaget til kampen. 

Det var den tidligere FCK'er Benjamin Verbic derimod, og han blev skiftet ind efter 74 minutter.

Læs også:Sviatchenko har nøglen til sejr klar mod Young Boys

Endelig var der også en tredje kamp tirsdag aften, hvor Jess Thorups tidligere klub Gent vandt med 2-0 over Rapid Wien blot et par dage efter, at den belgiske klub havde fyret den danske træners efterfølger.

FC Midtjyllands kamp mod Young Boys spilles onsdag aften klokken 20.30, og den bliver sendt direkte på TV3+.

Læs også:Steinlein har 200 millioner kroner på spil

Læs også:Optakt: FC Midtjylland - Young Boys

Læs også:Leder: 500 Superliga-tilskuere dufter af symbolpolitik og truer sæsonen

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...