• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Dynamo Kiev og Olympiakos klar til CL - Molde er ude

Foto: Getty Images

Både Dynamo Kiev og Olympiakos er videre til Champions League, mens Molde røg ud til ungarske Ferencvaros.

Af tipsbladet.dk

Dynamo Kiev, Ferencvaros og Olympiakos er alle klar til gruppespillet i Champions League. Det står klart efter tirsdagens afgørende kvalifikationskampe. 

Ukrainske Dynamo Kiev stod over for Jess Thorups gamle klub Gent, og her blev det til en samlet 5-1-sejr. Det første opgør i Belgien sluttede 2-1, mens ukrainerne vandt med 3-0 i tirsdagens opgør på hjemmebane.

Målene blev sat ind af Vitaly Buyalsky, Carlos De Pena og Gerson Rodrigues, hvor de to sidstnævnte scorede på straffespark. 

Læs også:FCM-træner før skæbnekamp: Champions League kan udvikle os alle

I kampen var danske Mikkel Duelund ikke med i truppen for Kiev, mens den tidligere FC København-profil Benjamin Verbic måtte nøjes med en indskiftning.

I Ungarn tog Ferencvaros imod norske Molde, men det blev ikke lige så målrigt som det første opgør. I Norge spillede holdene nemlig 3-3, mens der slet ikke blev scoret i tirsdagens opgør, og dermed er Ferencvaros videre på reglen om udebanemål. I stedet må Molde en tur i Europa Leagues gruppespil. 

Sidst men ikke mindst spillede Olympiakos sig som nævnt videre. De mødte cypriotiske Omonia Nicosia, som havde den udlejde FC København-spiller Michael Lüftner med, og vandt samlet 2-0. Begge mål blev scoret i det første opgør i Grækenland, mens tirsdagens opgør sluttede i en nulløsning. 

Læs også:Optakt: FC Midtjylland - Slavia Prag

Onsdag skal de sidste gruppespilsdeltagere findes, når blandt andre FC Midtjylland møder Slavia Prag. 

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...