• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Dyr udvisning: Barcelona-chef misser topkamp

Foto: Getty Images

Ronald Koeman blev udvist for FC Barcelona torsdag, og det koster en karantæne.

Af tipsbladet.dk

Det sluttede med en kæmpe skuffelse for FC Barcelona mod Granada torsdag aften. Med en sejr kunne de have indtaget førstepladsen i La Liga, men trods en tidlig føring snublede catalanerne og tabte til det sydspanske hold. 

Som om at det ikke var slemt nok, ragede cheftræner Ronald Koeman også et rødt kort til sig, og det koster ham nu en karantæne.

Det spanske fodboldforbund meddeler nemlig nu, at Ronald Koeman får to kampes karantæne for en nedladende attitude og kommentarer over for kommentarerne.

Efter kampen hævdede Koeman ellers, at han ikke sagde noget skidt.

- Jeg har ikke sagt noget slemt. Jeg har ikke fornærmet ham. Det er utroligt. Men fjerdedommeren vil være aftenens hovedperson. Jeg har kommenteret på noget, men med al respekt har jeg ikke brugt et dårligt ord. Han har været disrespektfuld over for mig, sagde Koeman ifølge Marca.

Om ikke andet vil hollænderen nu ikke være på sidelinjen i FC Barcelonas to kommende kampe, hvor de møder henholdsvis Valencia og Atletico Madrid. Især den sidstnævnte kamp kan få afgørende betydning for ligaens udfald.

I øjeblikket er Atletico Madrid nemlig på førstepladsen i ligaen, mens FC Barcelona er nummer tre. Der er to point mellem de to hold inden de sidste fem spillerunder.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...