• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Norsk målmaskine meldes på vej til Bundesligaen

Foto: Getty Images

Erling Håland har sparket alt ind i denne sæson, og den norske teenager kan muligvis komme til blive holdkammerat med danske Yussuf Poulsen i næste sæson.

Af gram

Red Bull Salzburg hentede i januar den dengang 18-årige norske angriber Erling Håland for 37 millioner kroner i Molde, og det har vist sig at være et fint køb.

I denne sæson har den norske målræv således nettet 23 gange i 17 kampe for den østrigske klub. Teenageren er blandt andet topscorer i Champions League, hvor han har nettet syv gange i fire kampe. 

Læs også: Hålands far: Han vil gerne til Premier League

Skandinavisk angrebsduo i Leipzig?
Håland har været sat i forbindelse med klubber som Manchester United og Liverpool, men nu reporterer Sky Sports, at danske Yussuf Poulsen muligvis kan se frem til en ny angrebskollega i næste sæson. 

Det forlyder således, at RB Leipzigs cheftræner Julian Nagelsmann har et godt øje til Erling Håland, som ifølge Nagelsmann vil passe glimrende ind i den tyske klub. 

RB Leipzig har tidligere hentet spillere som Naby Keïta, Dayot Upamecano og Amadau Haidara i sin østrigske søsterklub, og Bundesliga-klubben ser ud til at skulle sige farvel til klubbens store stjerne, Timo Werner, til sommer. Og det kan altså betyde et køb af Erling Håland.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...