• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Efter Harry Kanes skade: Tottenham tilbudt gammel kending

Foto: Getty Images

Tottenham har angiveligt fået tilbudt spansk angriber, der har en fortid i klubben.

Af tipsbladet.dk

Tottenhams stjerneangriber Harry Kane har pådraget sig en alvorlig lårskade, der vil holde ham ude i et par måneder, og det har sendt manager Jose Mourinho og kompagni på jagt efter en afløser.

Englænderne har især været meldt interesserede i Krzysztof Piatek fra AC Milan, men nu er en gammel kending også kommet på banen.

Fernando Llorente, der forlod Tottenham til fordel for Napoli i sommer, er således blevet tilbudt til den engelske klub. Det skriver Sky Sports, der dog også skriver, at en handel i øjeblikket er usandsynlig.

Ifølge Calciomercato skulle Fernando Llorente være uønsket af Napolis cheftræner, Gennaro Gattuso, der altså ønsker at afskibe den høje spanier i dette transfervindue. Da Llorente kom til Napoli i januar, var det nemlig i høj grad efter den daværende cheftræner, Carlo Ancelottis, ønske.

Læs også:Jose Mourinho slår fast: Ikke jaloux på Manchester City og Liverpool

Fernando Llorente har spillet 21 kampe og scoret fire mål for Napoli i denne sæson.

I sin tid i Tottenham fra 2017 til 2019 nåede den 34-årige angriber at score 13 mål på 66 kampe. Tidligere har Llorente tørnet ud for Athletic Bilbao, Juventus, Swansea og Sevilla.

Læs også:Eriksens Inter-skifte kan falde på plads i denne uge

Læs også:Mærkeligt Mourinho-svar: Antyder Harry Kane kan misse EM 2020

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...