• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Efter kritik: Inter-boss roser Antonio Conte

Foto: Getty Images

Antonio Conte får store roser fra Inter-bossen Giuseppe Marotta efter sin første sæson i klubben.

Af tipsbladet.dk

- Jeg føler ikke, at spillernes arbejde er blevet anerkendt, og jeg mener heller ikke, mit arbejde er blevet anerkendt. Vi har alle modtaget meget lidt beskyttelse fra klubben, faktisk ingen.

Sådan lød manager Antonio Contes angreb på klubledelsen i Inter, efter at Milano-klubben lørdag aften havde sikret sig sølvmedaljerne i denne sæsons Serie A. Og den kritik svarer klubbossen Giuseppe Marotta nu på.

Læs også:Zlatan Ibrahimovic sætter ny rekord i Serie A

Inter-bossen storroser således Antonio Conte og resten af trænerstaben for deres arbejde i den indeværende sæson.

- Vi har skabt en model, der gør os meget tilfredse. Hvis vi ser på statistikkerne, slutter vi Serie A på andenpladsen med det bedste forsvar og det højeste antal udebanesejre.

Læs også:Fik kun 13 kampe: Serie A-klub fyrer træneren

- Det betyder, at vi har gjort et godt stykke arbejde, og vi skal give æren til alle - til Conte og resten af trænerstaben. Med den store støtte fra hele holdet sluttede vi med den samme pointtotal som 2009-10 (hvor Inter vandt både Serie A og Champions League, red.), hvilket naturligvis er en kilde til stor stolthed, siger Marotta ifølge Goal.

Inter sluttede blot et point efter Juventus i tabellen, men Juventus tabte de to sidste kampe i sæsonen, efter at de var matematisk sikre på at vinde mesterskabet i den 36. spillerunde. 

Læs også:Christian Eriksens træner langer ud efter Inter-ledelsen

Læs også:Inter tager sølvmedaljerne i Serie A – Lazio-bomber tangerer rekord

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Ghanesisk angriber på vej til Vejle Boldklub

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...