• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Efter rygter om millionskifte: Nu svarer klubben

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Den tidligere Superliga-bomber Paul Onuachu smadrer mål ind på stribe i Belgien, og han sættes i forbindelse med et skifte til spansk fodbold. Nu svarer Genk på rygterne.

Af tipsbladet.dk

Han scorede 33 gange i sidste sæson, og i denne sæson har han sat ni mål ind i ni kampe.

NIgerinaske Paul Onuachu er brandvarm i belgiske Genk, og den tidligere FC Midtjylland-angriber sættes i forbindelse med et stort skifte væk fra Genk. 

Tidligere har der været rygter om Premier League og Arsenal, og onsdag skrev spanske Marca så, at Atletico Madrid havde meldt sig ind i kampen om angriberens signatur.

Angiveligt skal de spanske mestre være interesseret i at få en anden type ind, da man har mindre spillere, der er teknisk stærke som Antoine Griezmann, Luis Suarez og Joao Felix. Marca har også beskrevet, at klubben allerede har henvendt sig til spilleren for at høre nærmere ind.

Men måske er en mulig aftale ikke helt så langt, som Marca gerne vil gøre det til.

I hvert fald skriver Het Belang von Limburg, at Genk intet har hørt fra Atletico Madrid. Klubben oplyser, at der ikke har været kontakt med Atletico Madrid. Altså er der pt. ikke noget i gang i forhold til den lange angriber fra Nigeria, der ventes at blive solgt for mere end 150 millioner kroenr.

Paul Onuachu kan allerede i januar blive solgt, ellers ventes det at blive til sommer, hvor han har to år igen af aftalen med Genk.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.