• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Efter skuffende sæson: Marseille-træner stopper

Foto: Getty Images

Rudi Garcia stopper som cheftræner i Marseille efter denne sæson.

Af tipsbladet.dk

Efter at Marseille i den kommende møder Montpellier i sæsonens sidste kamp, skal klubben ud og lede efter en ny cheftræner.

Marseilles nuværende cheftræner, Rudi Garcia, har således meddelt, at han stopper efter denne sæson. Det fortalte han på et pressemøde onsdag eftermiddag.

- Jeg har besluttet mig for at forlade klubben. Jeg foreslog det til klubpræsidenten, som accepterede min beslutning, fortæller Garcia.

Garcia har været cheftræner i Marseille siden sommeren 2016 og førte holdet til en femte- og en fjerdeplads i sine to første sæsoner. Desuden nåede holdet også Europa League-finalen under hans ledelse i sidste sæson – her tabte de imidlertid til Atletico Madrid.

I denne sæson har Marseille imidlertid ikke levet op til sidste sæson, og de må tage til takke med en femte- eller sjetteplads i Ligue 1. I øjeblikket er Montpellier på femtepladsen med et point mere end Marseille på sjettepladsen. De to hold mødes i sidste spillerunde.

Tidligere har Rudi Garcia været cheftræner for blandt andre Lille og Roma.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...