• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Efter uheldig aktion: Juventus-stjerne har sagt undskyld til Ronaldo

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo har stadig ikke scoret et frisparksmål i en betydende kamp for Juventus. Og det kan portugiseren 'takke' holdkammeraten Aaron Ramsey for.

Af gram

Cristiano Ronaldo troede onsdag aften, at han endelig havde brudt sin frisparksforbandelse efter skiftet til Juventus. 

Portugiseren sendte således et frispark i netmaskerne i Champions League-opgøret mod Lokomotiv Moskva. Efterfølgende viste tv-billederne dog, at Aaron Ramsey havde prikket bolden den sidste millimeter over stregen, hvorfor waliseren altså blev noteret for scoringen.

Læs også: Se det komiske klip: Ramsey stjæler scoring fra Ronaldo på unødvendig vis

Instinktet tog over
Ronaldo jublede i situationen, fordi portugiseren utvivlsomt troede, at han havde brudt forbandelsen. Bolden så i første omgang også ud til at have krydset målstregen inden Ramseys berøring, men ved nærmere eftersyn viste det sig altså ikke at være tilfældet. Under alle omstændigheder virkede Ramseys aktion også noget unødvendig. Og efter kampen erkendte Ramsey da også, at han var tvunget til at give Ronaldo en undskyldning.

- Jeg troede, at målmanden var meget tættere på mig, og at han havde en chance for at kaste sig tilbage og redde den. Mit instinkt tog over, fordi jeg ville sikre mig, at bolden krydsede stregen. Jeg har undskyldt overfor Cristiano, lød det ifølge Daily Mirror fra Ramsey.

Juventus endte med at vinde opgøret med 2-1 efter en overtidsscoring af Douglas Costa. Italienerne har nu sikret sig avancement til forårets 1/8-finaler. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...