• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Victor Samuel Risager

Eftertragtet stopper forlænger med Inter

Milan Skriniar, der har været sat i forbindelse med klubber som Manchester United og FC Barcelona, forlænger sin aftale med Inter.

Af risager

Milan Skriniar har været en stor profil i Inters midterforsvar, siden han kom til klubben fra Sampdoria i 2017, og det har efter sigende fået flere storklubber som Manchester United og FC Barcelona til at jagte den slovakiske midtstopper.

Men de kan godt skyde en hvid pil efter håbet om at hente Skriniar denne sommer. Skriniar har således sat sin underskrift på en ny kontrakt med Inter.

Således er han at finde i Milano-klubben indtil sommeren 2023. Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

Skriniar selv glæder sig over kontraktforlængelsen.

- Det er en stor milepæl for mig, og jeg er meget glad for at have forlænget min kontrakt med Inter. Jeg er stolt over, at jeg vil kunne bære denne trøje i fremtiden. Jeg vil gerne takke klubben og fansene for tilliden, de altid har vist mig, fortæller Skriniar til klubbens hjemmeside.

I denne sæson har Milan Skriniar, 24 år, spillet 33 kampe for Inter i Serie A, hvor klubben er nummer tre med to runder igen og kun har indkasseret 28 mål – kun Juventus har indkasseret færre.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...