• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Egyptisk landstræner om OL: Salah og Liverpool afgør det

Foto: Getty Images

Hvorvidt Mohamed Salah skal med til OL eller ej, er en sag, spilleren og hans klub må tage stilling til, lyder det fra Faraoernes landstræner.

Af tipsbladet.dk

Mohamed Salah er med på en 50 mand lang liste over spillere, der kan ende med at komme med Egyptens landshold til OL i Tokyo til sommer.

Men her skal fodboldturneringens finale spilles den 8. august, hvilket er samme dag som den engelske Premier League starter op igen.

Læs også:Leder: Salah misbrugt af krigsforbryder - hvor var FIFA og DBU?

Det kan potentielt skabe sammenstød for nogle, eksempelvis Mohamed Salah, skulle Egypten klare den hele vejen til finalen.

Liverpool-spilleren vil således stå i lidt af et dilemma. Men den sag er et anliggende mellem Salah og hans klub, fastslår Egyptens landstræner, Shawky Gharib.

Læs også:Africa Cup of Nations-optakt: "Jeg elskede de spillere"

- Vi kan ikke tvinge Salah til at deltage for os, siger han til Reuters. Det skriver BBC.

- Salahs deltagelse med Faraoerne (Egyptens landshold, red.) er en beslutning, der skal tages mellem Salah, hans klub, Liverpool, og hans træner, Jürgen Klopp. Jeg har valgt ham til den udvidede liste på 50 spillere. Den endelige liste med 18 spillere kommer til juni, siger landstræneren.

OL’s fodboldturnering er for U23-spillere, men man har lov at tage tre ældre spillere med. Mohamed Salah er 27 år.

Læs også:Mohamed Zidan sidder fast i Egypten

Læs også:Tidligere Liverpool-spiller: Sælg Salah - hent Mbappé

Læs også:Før VM: Her er fem talenter at holde øje med

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...