• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Ekspert udpeger potentiel sensationel CL-vinder

Foto: Getty Images

Få havde forventet, at Chelsea ville vinde Champions League i sidste sæson, men London-klubben anses i denne sæson som en af de store favoritter til at gå hele vejen. Hvem kan levere overraskelsen i denne sæson? Tipsbladets Troels Bager Thøgersen har udpeget to mulige overraskelser.

Af gram

Champions League-gruppespillet står lige for døren, og der er lagt op til en sæson, hvor der er mange om buddet. 

Bliver det endelig denne gang, at Paris Saint-Germain løfter Champions League-trofæet, efter at at pariserne har hentet Lionel Messi? Kan Cristiano Ronaldo mon gøre Manchester United til en bejler? Og hvad med sidste sæsons vindere fra Chelsea, samt de tabende finalister fra Manchester City?

En ny overraskelse?
I begyndelsen af sidste sæson var der nok ikke specielt mange, der havde peget på Chelsea som turneringens endelige vinder, og derfor kan det bestemt heller ikke udelukkes, at det igen bliver en outsider, der går hele vejen i denne sæson. 

Men hvilken af klubberne udenfor det absolutte favoritfelt har egentlig de bedste forudsætninger for at vinde Champions League i denne sæson? CLBOLD har spurgt Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, der har valgt at rette blikket mod Madrid. 

- Hvis der skal komme en overraskelse, kommer den fra Spanien, og det er ikke kriseramte FC Barcelona eller Real Madrid. Nej, det er Atlético Madrid, der kan komme snigende og vælte hele læsset, hvis nogen skal gøre det. Griezmann er tilbage, Diego Simone er på plads på sidelinjen, og det kan være nok til at nå en finale, hvis favoritterne ikke slår til, lyder det således fra Troels Bager Thøgersen. 

Ny dansk triumf?
Tipsbladets chefredaktør har samtidig et andet bud, hvis man skal komme med et bud på en endnu mere overraskende vinder. 

- Hvis vi virkelig skal finde en stor overraskelse, er det eneste realistiske bud Atalanta. De spiller noget af det bedste og mest ambitiøse fodbold i verden, og de kunne være nået endnu længere i Champions League de seneste sæsoner. Atalanta bliver ikke ved med at hænge på i toppen af italiensk fodbold, så det skal være nu, hvis deres ekstremt løbeintense og offensive stil skal give pote. Men det vil minimum være en overraskelse på størrelse med FC Porto i 2004, hvis de når en finale, lyder det således fra Troels Bager Thøgersen. 

Hos Danske Spil er Atlético Madrid den niendestørste favorit til at vinde Champions League, idet de spanske mestre giver odds 25. Atalanta er den 14. største favorit, idet Joakim Mæhles klub giver odds 75. 

Favoritten er lige nu Paris Saint-Germain, der giver odds 4,50.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.