• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Ekspert udpeger storklub, der kan floppe fælt i CL

Foto: Getty Images

Manchester United var en af de helt store skuffelser i Champions League i sidste sæson, men ifølge Tipsbladets chefredaktør kan det i denne sæson meget vel blive en spansk gigant, der ender med at floppe.

Af gram

Der er som regel altid minimum én storklub, der skuffer slemt i hver Champions League-sæson.

I sidste sæson røg Manchester United eksempelvis allerede ud i gruppespillet, mens Juventus, Barcelona og Atlético Madrid blev sendt ud i ottendedelsfinalerne. 

Tvivler på spansk storklub
Men hvilken storklub kan så ende med at floppe i denne sæson? CLBOLD har spurgt Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, der ikke har den store fidus til Martin Braithwaite og kompagni.

- Jeg er fristet til at sige Juventus, men de er jo allerede faldet meget det seneste års tid. Så det bliver FC Barcelona. Det er en ok trup, de har på papiret, og efter Barcelona-standarder er det en ringe trup. Men det er ikke det værste, det er derimod det kaos, der er i økonomien og ledelsen af klubben. Jeg tror slet ikke, Joan Laporta er manden til at få ro på som præsident, tværtimod kan det blive langt vildere og ringere, før det bliver bedre, lyder det således fra Troels Bager Thøgersen. 

Barcelona får dog heller ikke ligefrem en nem indledning på Champions League-gruppespillet. I første runde, som spilles tirsdag, får catalanerne således besøg af Bayern München. Sydtyskerne vandt som bekendt med 8-2 i de to klubbers seneste møde i Champions League, som fandt sted i august sidste år. 

De to øvrige hold i gruppe E er Benfica og Dynamo Kiev. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.