• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Elkjær hylder komplette Ronaldo: Han er et monster

Foto: Getty Images

Den tidligere målmager kalder Cristiano Ronaldo for et monster.

Af tipsbladet.dk

Cristiano Ronaldo fik en drømmestart på sit andet engelske ophold i Manchester United, da han lørdag scorede to gange mod Newcastle. 

36-årige Ronaldo bliver bare ved med at score, uanset hvilken klub han spiller for, og tirsdag aften tangerer han også Iker Casillas rekord for flest spillede Champions League-kampe nogensinde med 177 af slagsen. 

Preben Elkjær har da også kun rosende ord tilovers for angriberen, hvilket han fortæller om i TV3+-studiet inden Manchester Uniteds udekamp mod Young Boys.

- Han kan jo i alle turneringer. Han har også bevist det i alle andre ligaer. Du kan ikke sætte en finger på alle de tal og de stats, der findes omkring den her spiller. Han er et monster.

- Det er helt vanvittigt så mange mål, han scorer. Så meget han er involveret i. Straffespark, hovedstød, han sparker med begge ben og scorer mål med begge ben. Det er helt uden for nummer, fortæller Elkjær, som også siger, at det kun er Lionel Messi, der er i nærheden af det.

Cristiano Ronaldo har ellers fået en smule kritik for sin tid i Juventus, hvor det ikke lykkedes klubben at præstere noget nævnværdigt i de tre sæsoner, han spillede for klubben. I 134 kampe for Juventus scorede Ronaldo 101 gange og lagde op til 22 mål. De tal får også Elkjær til at forklare, at Juventus' nedture ikke har noget med verdensstjernen at gøre.

- Hans holdkammerater er ikke gode nok. Du kan ikke sætte en finger på, hvad han har præsteret i Juventus, det er jeg bare nødt til at sige. 

- Han leverede det, han skulle, men Juventus har ikke et hold, der kan vinde Champions League, siger landsholdslegenden. 

Cristiano Ronaldo starter inde for Manchester United i tirsdagens udekamp mod Young Boys.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.