• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Elkjærs dom: En katastrofestart for Man Utd

Foto: Getty Images

Manchester United var selv skyld i, at de indledte Champions League-gruppespillet med et skuffende nederlag i Schweiz.

Af tipsbladet.dk

Manchester United fik en rædselsfuld start på Champions League-gruppespillet, da de engelske vicemestre skuffende tabte 2-1 til Young Boys i Schweiz. 

Nederlaget blev cementeret dybt inde i dommerens overtid på en katastrofal fejl af Jesse Lingaard, hvis tilbagelægning til David de Gea blev kort kort. Jordan Siebatcheu løb den op og sendte den sikkert ind bag spanieren til en forløsende sejr. 

Cristiano Ronaldo havde ellers bragt Manchester United i front efter 13 minutter, men et rødt kort til Aaron Wan-Bissaka i første halvleg blev fatalt.

Preben Elkjær vurderer også, at det var utilgiveligt den måde, som englænderne afgav initativet på. Det fortæller han TV3+-studiet efter kampen.

- Reaktionen er, hvordan kan de lade det ske. De fører 1-0. Jeg synes også, at de giver noget væk, og de går ned i tempo. Det kan du bare ikke tillade dig i sådan en situation foran sådan et publikum, hvor det koger.

- Så ved du bare, at hvis du giver modstanderen lidt mere tid og lidt mere plads, så kan de også godt være med, og så får de oven i købet det røde kort.

- Så de ligger, som de har redt, men det er en katastrofestart, konkluderer han. 

Manchester United er også i gruppe med Villarreal og Atalanta.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.