• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

En rædselsfuld dag: Sergio Ramos udpeger en af karrierens værste nedture

Sergio Ramos er i gang med at promovere en ny dokumentarfilm om sig selv, og i den forbindelse har Real Madrid-kaptajnen fortalt om en af karrierens grimmeste oplevelser.

Af gram

Sergio Ramos har haft en ekstraordinær karriere, men Real Madrid-kaptajnen har også haft sine nedture.

Til et arrangement i Madrid, hvor Ramos præsenterede en ny Amazon Prime-dokumentarfilm, 'The heart of Sergio Ramos', udpegede den spanske stjerne én af de værste oplevelser i karrieren.

Læs også: Sergio Ramos raser mod dommer: Ville bare hylde min nevø

Trak et gult kort
Faktisk er der tale om en aften, hvor Sergio Ramos slet ikke kom i aktion selv.

Anføreren sad således ude med karantæne, da Real Madrid mødte Ajax i 1/8-finalen af Champions League i sidste sæson. Ramos havde bevidst sikret sig et gult kort i slutningen af det første opgør i Amsterdam, da madrilenerne var foran med 2-1.

Hullet defensiv
I returkampen sejlede Real Madrid-defensiven dog fuldstændigt uden Ramos i bagkæden, og de forsvarende Champions League-vindere endte således med at blive banket med hele 4-1 foran deres egne fans.

Alt imens sad Sergio Ramos og overværede ydmygelsen af sit eget hold, uden at han kunne gøre hverken fra eller til. 

For at gøre ondt værre måtte stjernen samtidig leve med at blive filmet, mens hans hold fik tæsk. Ramos havde således skrevet under på, at folkene bag dokumentarfilmen måtte filme ham under kampen. I sidste ende viste kamerafolkene dog nåde, idet kameraerne blev slukket.

- Der er visse forpligtelser, når man skriver under på den slags ting. Det var et af de værste øjeblikke. En smertefuld dag. Ingen forventede, at vi skulle ryge ud. De stoppede med at filme, fordi der var tale om en meget slem situation. Alt kan ikke gå perfekt. Tingene går ikke altid efter planen, lød det ifølge Sport fra Ramos. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...