• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Engelsk landstræner: Vi er bedre end ved VM

Foto: Getty Images

Gareth Southgate er glad for sit holds udvikling og vurderer, at holdet er nået længere, end de var ved VM-slutrunden i Rusland, hvor de nåede langt.

Af tipsbladet.dk

Ved VM-slutrunden i fjor leverede England sin bedste slutrunde siden 1990, hvor det, ligesom i Rusland, blev til en fjerdeplads efter et nederlag i bronzekampen.

Og måske det kan blive til endnu mere, når englænderne til sommer deltager ved EM-slutrunden. England er cruiset gennem kvalifikationen, hvor de har fået 21 point og scoret 37 mål i otte kampe. Landstræneren ser potentiale.

Læs også:Tottenhams Harry’er sikrede engelsk sejr i Kosovo

- Jeg synes, at holdet har tro på sig selv. Du kan se selvtilliden. De har tiltro til, at de kan kontrollere kampene med boldbesiddelse, og de ved, at de kommer til at score mål, siger Gareth Southgate ifølge BBC.

Faktisk ser Southgate et bedre hold end i Rusland.

Læs også:Efter kaos og infight: Sterling kritiserer engelske fans for buh-råb

- De (spillerne, red.) kommer ind til kampene uden at bekymre sig om, om noget kan gå galt. Vi er helt klart længere fremme end vi var, da vi skulle til Rusland (VM-slutrunden 2018, red.), men vi gjorde store fremskridt i den periode, siger Southgate.

Englands Harry Kane ligger desuden til at blive EM-kvalifikationens topscorer med 12 mål.

Læs også:Tidligere Liverpool- og Real Madrid-træner forventer Premier League-retur

Læs også:Ronaldo scorer hattrick og nærmer sig vilde rekorder

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...