• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

England vil forlade banen ved racistiske tilråb

Foto: Getty Images

Hvis det engelske landshold oplever racistiske tilråb, er de klar til at forlade banen.

Af tipsbladet.dk

Det engelske landshold møder mandag Bulgarien i en landskamp på udebane, og den kamp spilles på et delvist lukket stadion. Det skyldes, at bulgarske tilhængere blev fundet skyldige i racistisk opførsel i kampe mod Kosovo og Tjekkiet i juni.

Tidligere har England også oplevet racistiske tilråb mod blandt andre Raheem Sterling, og forud for landskampspausen har det engelske landshold holdt et møde og diskuteret, hvordan de skal håndtere det, hvis de oplever det igen. Det skriver Sky Sports. 

Læs også:Aston Villa fordømmer racistisk sang: Vi væmmes og forfærdes

Ifølge Sky Sports vil de i første omgang følge UEFA’s protokol, hvor holdets anfører skal kontakte dommeren, som midlertidigt skal stoppe kampen og advare tilskuerne. Og hvis det fortsætter efter denne advarsel, kan dommeren bede holdene om at forlade banen og stoppe kampen.

Chelsea-angriberen Tammy Abraham bekræfter, at englænderne er klar til at forlade banen, men han indikerer også, at de kan forlade banen, uanset om dommeren beslutter det eller ej. 

Læs også:Fremad Amager: Ingen har hørt racistiske tilråb

- Harry Kane har sagt, at hvis det sker, og vi ikke er tilfredse med det, går vi alle sammen fra banen, siger Tammy Abraham iføgle Sky Sports og tilføjer:

- For mig personligt synes jeg, at det skal straffes første gang, fordi det andet giver folk undskyldninger. En gang, to gange, tre gange - det giver dem undskyldninger. Hvis det sker, og der er en advarsel eller noget på stadion, og det så sker igen, er vi nødt til at tage en beslutning som et hold sammen med staben.

England spiller mod Tjekkiet fredag, før de møder Bulgarien mandag.

Læs også:Racismesag chokerer tidligere FCM-spiller: Jeg troede ikke, det kunne ske

Læs også:Tidligere U23-træner i Newcastle idømt karantæne for racisme

Læs også:Fodboldforbund frikender Serie A-klub for racisme

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...