• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Victor Samuel Risager

Enige præsidentkandidater: Vil have denne stjerne til Barcelona

Foto: Getty Images

Flere af kandidaterne til at blive FC Barcelonas næste præsident vil have Erling Braut Haaland til klubben, forlyder det.

Af risager

I januar skal FC Barcelona finde en ny klubpræsident, efter at Josep Maria Bartomeu trak sig fra posten i oktober, og de forskellige kandidater til posten stiller op med forskellige ambitioner på blandt andet transfermarkedet.

Men uanset hvem af de forskellige kandidater, der bliver FC Barcelonas nye præsident, er der gode chancer for, at Erling Braut Haaland bliver et varmt emne i den spanske storklub.

Ifølge Mundo Deportivo har tre af præsidentkandidaterne nemlig allerede kontaktet det norske fænomens agent, Mino Raiola, og spurgt ind til, hvordan de kan få Erling Braut Haaland til FC Barcelona.

Mino Raiola skal have informeret de forskellige præsidentkandidater om, at han er klar til at forhandle med vinderen af valget i FC Barcelona. Det bliver til gengæld ikke billigt for klubben, hvis de skal have 20-årige Haaland, og Mundo Deportivo melder om en pris på over 750 millioner kroner.

Erling Braut Haaland, 20 år, kom til Borussia Dortmund for knap et år siden og har scoret 33 mål på blot 22 kampe. Alene i denne sæson er det blevet til hele 17 mål på 13 kampe for den norske målmaskine.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...