• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Eriksen åben for at slutte karrieren i OB: Hvis de vil have mig

Foto: Getty Images

Christian Eriksen er "slet ikke afvisende over for" at slutte sin karriere i OB og Superligaen.

Af tipsbladet.dk

Christian Eriksen tog allerede i en alder af 16 år til AFC Ajax i udlandet, og Danmarks vel nok bedste nuværende fodboldspiller har derfor heller optrådt i landets bedste række.

Men det kan sagtens komme til at ske i fremtiden. 

Fynboen er nemlig helt åben over for at slutte karrieren i OB, hvor det hele startede, når den beslutning skal træffes på et tidspunkt. 

Det fortæller han i en video på Herrelandsholdets Facebook-side, hvor danske fans har fået lov til at stille den 28-årige Inter-spiller en række spørgsmål.

Og på spørgsmålet om, hvorvidt han kunne finde på at slutte karrieren i OB, svarer Eriksen:

- Det er jeg slet ikke afvisende over for. Nu har vi også købt hus i Odense, så vores base bliver nok også der senere hen. Så det kunne godt være, at man skulle slutte af i OB. Hvis de vil have mig på det tidspunkt, selvfølgelig, siger Christian Eriksen med et smil.

Danskeren spillede 163 førsteholdskampe for Ajax, inden han i 2013 skiftede til Tottenham, hvor han nåede 305 kampe. Han står noteret for 32 kampe i sin nuværende klub, Inter.

Christian Eriksen har derudover spillet 100 landskampe for Danmark. 

Se hele videoen nedenfor, hvor Christian Eriksen også bliver spurgt ind til sine største oplevelser i karrieren og til, hvorfor han ikke spiller mere i Inter. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...