• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Malte Nørgaard

Eriksen bliver hyldet: Jeg er meget stolt af ham

Foto: Getty Images

Antonio Conte er meget glad for den måde, Christian Eriksen har udviklet sig i Inter.

Af noergaard

Det er ikke mere end et par måneder siden, at Christian Eriksen lignede en mand, der var fuldstændig færdig i den italienske storklub Inter.

Søndag startede danskeren inde i lokalopgøret mod AC Milan og styrede Inter til en sikker sejr på 3-0 med sublime aflveringer, overblik og god teknik. Ja, danskeren lignede nærmest en, der følte sig mere tilpas end nogensinde før. Sådan kan det gå så hurtigt i fodbold.

Efter den fine sejr var Inters træner Antonio Conte også hurtig til at fortælle presse, hvor glad han var for den danske offensivspiller, mens han også kastede roser efter kroatiske Ivan Perisic.

- Perisic' og Eriksens udvikling gør mig stolt. Da Barella kom til Inter gled han direkte ind på holdet. Andre spillere skal have lidt mere tid. Sådan var det også med Eriksen. Men nu forstår han vores idéer. Det samme gør sig gældende for Perisic.

- Sidste år havde Perisic ikke samme dedikation, men det har virkelig ændret sig nu. Han spillede en rigtig god kamp i dag, siger Conte.

Med sejren over AC Milan har Inter nu fire point ned til bysbørnene på andenpladsen.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...