• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Eriksen-løn i fare: Forbundet nægter at gøre noget

Foto: Getty Images

Det italienske fodboldforbunds præsident vil ikke blande sig i lønspørgsmålet i Inter.

Af tipsbladet.dk

Der har været nok at juble af for Inter i denne sæson, hvor man allerede har sikret sig mesterskabet. Dog giver det også anledning til panderynker i klubben, at man har bedt spillerne om at droppe to måneders løn.

Dog slår det italienske fodboldforbunds præsident Gabriele Gravina fast, at han ikke kan gøre det store lige nu. Det fortæller han ifølge Sportmediaset.

- Jeg kan ikke gå ind og blande mig for at finde en løsning mellem de to parter, lyder det fra Gravina, som dog peger på, at man skal have fundet en løsning i slutningen af sæsonen.

Endvidere er han med på, at forholdet mellem parterne godt kunne være bedre.

- Jeg kan forstå, at der er spændinger, så der er brug for sund fornuft nu, fortæller forbundets præsident, der godt er klar over, at det ikke kun er Milano-klubben, der er i problemer.

- (Corona)-pandemien har ramt sportens økonomi, og vi kan ikke bare lade som om, at alting er fint. Det er et stort problem for hele systemet - ikke kun for Inter, fortæller Gabriele Gravina.

I den forbindelse åbner han også op for, at der en reform på vej af Serie A. Det vil dog først være i 2024.

Senest har han også været ude med en klar melding til Juventus om deres fremtid, hvis de ikke trækker sig fra Super League-projektet. Læs mere om det her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...