• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mathias Høj Jensen

Eriksen og Inter taber første semifinaleopgør i pokalen

Foto: Getty Images

Inter tabte onsdag aften det første semifinaleopgør mod Napoli i den italienske pokalturnering Coppa Italia, hvor Christian Eriksen fik spilletid.

Af hoej

Det blev til en halv times spilletid for Christian Eriksen i Inters 0-1-nederlag til Napoli på hjemmebane i pokalturneringen.

Danskeren blev skiftet ind midtvejs i anden halvleg i stedet for Stefano Sensi ved stillingen 0-1, men lige lidt hjalp det for hjemmeholdet fra Milano.

Napolis midtbanespiller Fabien Ruiz stod for opgørets enlige scoring, da han i det 57. minut med venstrebenet udenfor feltet dirigerede et velplaceret skud ind i netmaskerne bag Daniele Padelli.

Napoli har dermed et godt udgangspunkt forud for returopgøret i begyndelsen af marts.

Efter onsdagens pokalkamp er Eriksen nu oppe på fire kampe for Inter, siden han skiftet til klubben i slutningen af januar.

Pokalnederlaget er også danskeren første nederlag i Inter-trøjen, eftersom han var med i kvartfinalesejren i pokalturneringen mod Fiorentina samt sejrene over Udinese og AC Milan i Serie A.

Torsdag aften skal AC Milan og Juventus i aktion i deres første semifinaleopgør.

Kampen bliver spillet på San Siro klokken 20.45.

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...