Video : Tipsbladet
Champions League

Eriksen og Inter taber første semifinaleopgør i pokalen

Inter tabte onsdag aften det første semifinaleopgør mod Napoli i den italienske pokalturnering Coppa Italia, hvor Christian Eriksen fik spilletid.

Det blev til en halv times spilletid for Christian Eriksen i Inters 0-1-nederlag til Napoli på hjemmebane i pokalturneringen.

Danskeren blev skiftet ind midtvejs i anden halvleg i stedet for Stefano Sensi ved stillingen 0-1, men lige lidt hjalp det for hjemmeholdet fra Milano.

Napolis midtbanespiller Fabien Ruiz stod for opgørets enlige scoring, da han i det 57. minut med venstrebenet udenfor feltet dirigerede et velplaceret skud ind i netmaskerne bag Daniele Padelli.

Napoli har dermed et godt udgangspunkt forud for returopgøret i begyndelsen af marts.

Efter onsdagens pokalkamp er Eriksen nu oppe på fire kampe for Inter, siden han skiftet til klubben i slutningen af januar.

Pokalnederlaget er også danskeren første nederlag i Inter-trøjen, eftersom han var med i kvartfinalesejren i pokalturneringen mod Fiorentina samt sejrene over Udinese og AC Milan i Serie A.

Torsdag aften skal AC Milan og Juventus i aktion i deres første semifinaleopgør.

Kampen bliver spillet på San Siro klokken 20.45.