• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Oliver Okstrøm

Eriksens direktør: Spekulationer er med til at destabilisere klubben

Foto: Getty Images

Christian Eriksens direktør i Inter Beppe Marotta er træt af historier uden hold i virkeligheden.

Af okstroem

Inter har for tiden økonomiske vanskeligheder, og der har været rygter fremme om, at de ikke har kunne opfylde de aftaler om betalinger med Real Madrid for Achraf Hakimi. Det er siden noget, som spanierne selv har været ude og benægte.

I den forbindelse har Inter-direktøren Beppe Marotta været ude med klar tale i et interview med Sky Sport Italia.

Læs også: Eriksen som Özil-afløser? Inter vil hente uruguayaner i Madrid

- I de seneste uger har der været mange historier ude. Nogle har været sande, men nogle er også ren spekulation, og det er kun med til at destabilisere klubben, siger han og fortsætter:

- Det kan man dog ikke gøre, fordi dette er en stærk klub. Ledelsen garanterer sammenhold, og der er ingen, som kan nægte, at det er til stede i klubben, lyder det fra Beppe Marotta.

Selvom transfervinduet er åbent, så kan han dog pege på, at klubben ikke har nogen planer om at hente forstærkninger ind.

- Som jeg har sagt før, så er vores vindue lukket. Vi vil overveje nye spillere, og vi kigger da også, men der er ingen, siger Inter-bossen, som bemærker, at klubben også går igennem en svær tid.

Endvidere afviser han, at man henter den unge midtbanespiller Lucien Agoume tilbage fra leje i Spezia, da spilleren har brug for spilletid - og at det ikke ville være rimeligt overfor Spezia.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...