• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Eriksens træner afslører Inters strategi i dette transfervindue

Foto: Getty Images

Planerne er meget klare for Inter i den nuværende tid, hvor coronakrisen sætter sine spor.

Af tipsbladet.dk

Det ser efterhånden sort ud for Christian Eriksen i Inter, hvor danskeren efterhånden hører til de spillere i deres førsteholdstrup, som har sværest ved at få spilletid. Søndag blev det til nul minutter i kampen mod Roma.

Efter kampen var det pudsigt nok spørgsmål om transfermarkedet, der skulle besvares fra Inter-træner Antonio Conte til det italienske medie DAZN.

Læs også:Søndagens rygtebørs: FCK kigger på midtbanespiller i norsk fodbold

Her var det dog særligt med hensyn til mulighederne for at hente forstærkninger til klubben, og det lader ikke til, at den nuværende situation med coronakrise er det store på vej.

- Verbet 'at ønske' findes ikke i denne sæson. I august blev jeg informeret om klubbens strategier. Vi skrev under med Hakimi i april, og siden er der ikke kommet nogen nye spillere, siger han og fortsætter:

Læs også:Derfor giver Eriksen til PSG mening: Vigtigere end systemet

- Strategien er klar. Jeg vil ikke have nogen, og jeg vil arbejde med de spillere, som vi har med de styrker er svagheder, der er. Det er sådan vi er. Glem det Inter, som var i det sidste transfervinde, fik jeg at vide, lyder det fra Antonio Conte.

For Christian Eriksens vedkommende har der været rygter ude om, at det kræver, at han bliver solgt, hvis Inter vil have nyt blod til truppen. Her kan en byttehandel også komme på tale, som man har hørt om med Leandro Paredes fra PSG.

Senest er der kommet mere skidt i maskineriet for Eriksen, da danskerens agent har lagt sag an mod Inter med en anklage om manglende betaling i forbindelse med Eriksens skifte til klubben for et år siden.

Læs også:Den Store Nytårsquiz 2021: Forudsig mest og vind fede præmier

Læs også:Kæmpe Chelsea-krise: Lampard på afgrundens rand - dårligst af alle

Læs også:- Bare spil fodbold og stop med at irritere mig

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...