• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Everton jubler: Målfarlig brasilianer har forlænget

Foto: Getty Images

Den engelske klub Everton har fået en forlængelse ud af offensivspilleren Richarlison.

Af tipsbladet.dk

Liverpool-klubben Everton har ikke haft synderligt meget at glæde sig over på banen i denne sæson, men uden for kridtstregerne kan klubben nu glæde sig over, at man har fået en forlængelse i hus med en af dem, der har leveret varen.

22-årige Ricarlison kom til Everton i sommeren 2018 for et stort beløb, og Premier League-mandskabet har allerede nu valgt at give offensivspilleren en ny aftale, der holder ham på kontrakt frem til sommeren 2024.

Everton hentede offensivspilleren i Watford, hvor han leverede fine præstationer, og han har i Everton lagt yderligere til sit spil.

- Min intention er at blive her i lang tid.

- Det her er en klub, der har givet mig en mulighed for at vise min fodbold.

- Her har jeg sikret mig en plads på det brasilianske landshold, og her har jeg scoret masser af Premier League-mål.

- Klubben stoler på mig, og jeg stoler på dem. Supporterne har masser af følelser for mig, og jeg forsøger at betale tilbage på banen, siger Richarlison om sin forlængelse.

Før skiftet til Premier League og Watford var det en spiller, som også Ajax forsøgte at få fat på, men han endte altså med at tage til England, og det har vist sig at være en ganske fin beslutning.

Mens han har været i klubben, er han også blevet landsholdsspiller, og han står nu noteret for 19 kampe for Brasilien.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...